Adori Klikhalsband Nylon Zwart – Hondenhalsband – 36-56×2.0 cm | 8711621919184

Adori Klikhalsband Nylon Zwart – Hondenhalsband – 36-56×2.0 cm direct bestellen in onze webshop! Zwarte klikhalsband voor je hond
De Adori Klikhalsband Nylon Zwart is een simpele, maar functionele halsband voor je hond. De zwarte klikhalsband is voorzien van een veiligheidssluiting en bevat een ring waar je je lijn aan kunt bevestigen. De halsband zelf is gemaakt van nylon, wat het een erg stevige halsband maakt. Door de neutrale, zwarte kleur staat de halsband goed bij veel soorten hondenrassen.
Halsband of tuig?
Als baasje kan je kiezen tussen een tuig of een halsband. Zorg er bij een halsband voor dat deze niet te strak zit en dat het de hond niet belemmert als deze een keertje aan de lijn trekt. Een voordeel van een halsband ten opzichte van een tuig is dat de hond meer bewegingsvrijheid heeft, sommige honden vinden een tuig nou eenmaal niet fijn zitten.
De Klikhalsband Nylon Zwart komt voor in vijf verschillende maten. Door de halsomvang van je hond te meten, kan je de juiste maat bepalen. De halsband is verstelbaar. Alle klikhalsbanden zijn voorzien van een veiligheidssluiting, behalve maat XS/S.
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621919184

Prijs:  5.99   (klik hier voor meer informatie)