Adori Krabpaal Indy – Krabpaal – 40x40x112 cm Warm Wit Wit | 8711621962586

Adori Krabpaal Indy – Krabpaal – 40x40x112 cm Warm Wit Wit direct bestellen in onze webshop! Een compacte krabpaal
Het krabben aan een krabpaal, boom of bank zit in de natuur van de kat. Als je geen krabpaal in huis hebt, zal je kat al gauw voor je meubels kiezen. Dit kan je voorkomen, door tijdig een krabpaal aan te schaffen. Eén zo’n bescheiden krabpaal is de Adori Krabpaal Indy. Met een afmeting van 40 x 40 x 112 zal deze krabpaal niet heel veel ruimte in beslag nemen, maar voorzie je je kat wel in zijn natuurlijke behoefte.
De beige krabpaal Indy
De Adori Krabpaal Indy bestaat uit vier zitplateaus en nog een extra holletje. Het plateau bovenop is voorzien van een extra rand zodat je kat daar lekker kan slapen. Ook vind je op de krabpaal nog twee speeltjes, een hangend stuk touw en een staand balletje om tegenaan te slaan. Oftewel de Indy biedt genoeg slaap en speelplezier!
Het belang van een krabpaal
Een krabpaal voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress afreageren. Ook kan de kat een krabpaal gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus.
De Krabpaal Indy heeft een afmeting van 40 x 40 x 112 cm en is warm wit van kleur.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621962586

Prijs:  42.99   (klik hier voor meer informatie)