Adori Krabpaal Joy 39x39x74 cm – Krabpalen – Grijs | 8711621970352

Adori Krabpaal Joy 39x39x74 cm – Krabpalen – Grijs direct bestellen in onze webshop! Een krabpaal om te rekken en strekken
Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Maar dit betekent niet dat je gelijk een gigantische krabpaal neer hoeft te zetten, zo is de Krabpaal Joy van Adori de ideale krabpaal om de nagels aan te scherpen.
Let op: het mandje kan maximaal 5 kg dragen.
Krabpaal Joy
De krabpaal Joy van Adori heeft een bodemplateau met daarop een stam en 2 vertakkingen om heerlijk aan te krabben. Je kat kan ook heerlijk chillen in het hangmandje. Met een lengte van 74 cm kan je kat zich lekker uitrekken. De voet en bovenkant van de paal bevatten een prachtige fluwelen stof waarmee de Joy een moderne uitstraling heeft en mooi in je huiskamer zal staan. Het speelballetje aan de bovenkant maakt de krabpaal nog aantrekkelijker om te gebruiken. De krabpaal is verkrijgbaar in de kleuren groen, zand en grijs.
Het belang van een krabpaal
Een krabpaal voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabpaal gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus.
Krabpaal Joy is ø 39 x 74 cm groot. Verkrijgbaar in de kleuren zand, groen of grijs.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621970352

Prijs:  32.99   (klik hier voor meer informatie)