Adori Orthopedisch Bed Hamilton Lichtgrijs&Donkergrijs – Hondenmatras – 100x70x10 cm | 8711621957506

Adori Orthopedisch Bed Hamilton Lichtgrijs&Donkergrijs – Hondenmatras – 100x70x10 cm direct bestellen in onze webshop! Een orthopedisch bed voor je hond
Het Hamilton Bed van Adori is een zacht en comfortabel orthopedisch kussen voor je hond. Dit bed is orthopedisch, wat betekent dat bed het lichaam van je hond ondersteunt. De mand heeft een laag foam van 6 cm dik met daarboven een dikke laag van 4 cm orthopedisch foam. Dit is perfect voor honden die graag zacht liggen of voor honden die extra ondersteuning nodig hebben door hun leeftijd of ras.

Het maximale gewicht voor het Hamilton Bed is 25 à 30 kg, het bed is beschikbaar in twee maten:
* 100 x 70 x 10 cm
* 120 x 82 x 10 cm
Wanneer moet je overgaan op een orthopedische mand?
Een orthopedisch bed van de hond kan je vergelijken met een matras met traagschuim. Voor een hond biedt een orthopedisch bed nou eenmaal meer comfort en rust dan een gewoon kussen. Dit maakt een orthopedisch kussen zoals de Hamilton ideaal voor oudere honden.
Seniorhonden hebben vaker last van lichamelijke problemen zoals artrose en spierverlies dan jonge honden. Met een orthopedische mand kan jouw senior met veel meer rust en comfort zijn oude dagen slijten. Ook voor honden met problemen zoals heupdysplasie werkt een orthopedische mand ondersteunend. Zo heeft de hond minder pijn tijdens het liggen en is het voor de hond ook veel makkelijk om op te staan.
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621957506

Prijs:  64.99   (klik hier voor meer informatie)