Adori Poepzakjes Met Houder Botje – Hondenpoepzakjes – Zwart | 8711621960612

Adori Poepzakjes Met Houder Botje – Hondenpoepzakjes – Zwart direct bestellen in onze webshop! Praktische poepzakjeshouder met navullingen
Hoewel een hond veel plezier en vreugde met zich meebrengt, hoort het opruimen van de ontlasting er helaas ook bij. Met deze Poepzakjes Met Houder Botje van Adori kan je in ieder geval met een leuke houder in de vorm van een botje rondlopen. Dit product bevat een poepzakjeshouder die je met een haakje kan bevestigen aan je looplijn. Daarnaast krijg je 2 rolletjes met 20 poepzakjes die in de houder passen.
Is poep opruimen verplicht?
Het verschilt per gemeente, maar op steeds meer plekken is het tegenwoordig verplicht om de hondenpoep op te ruimen. Doe je dit niet, dan kan je een boete verwachten. Daarnaast is het ook wel zo netjes om de ontlasting op te ruimen, vooral binnen een woonwijk. Zo hebben bijvoorbeeld spelende kinderen er geen last van.
De Adori poepzakjes zijn gemaakt van plastic, ze mogen dus niet in de groenbak. Wel mag je ze deponeren in de daarvoor bestemde afvalbakken van de gemeente.
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621960612

Prijs:  3.19   (klik hier voor meer informatie)