Adori Puppyren Zwart – Hondenbench – 61×61 cm | 8711621961350

Adori Puppyren Zwart – Hondenbench – 61×61 cm direct bestellen in onze webshop! Laat je pups veilig spelen met de Puppy Ren
Wanneer je een pup in huis hebt of zelfs een nest met puppy's, kan je deze vaak nog niet zelfstandig los laten lopen in je tuin (of huis). Om de pups de mogelijkheid te geven om hun energie kwijt te kunnen, kan je kiezen voor een puppy ren. Zoals de Puppy Ren Zwart van Adori, voor puppy’s van alle rassen. De gaten tussen de spijlen zijn 4 x 12 cm groot.
Een stevige ren
Deze ren is speciaal gemaakt voor puppy’s van allerlei rassen; groot en klein. Het gebruikte materiaal zorgt ervoor dat je pup niet kan ontsnappen. De ren bestaat uit acht panelen en is eenvoudig in elkaar te zetten in bijvoorbeeld een cirkel of een vierkant. De ren bevat een deurtje waarmee je gemakkelijk de pups in en uit de ren kan tillen. Ook is de ren opvouwbaar en mee te dragen dankzij het bijgevoegde handvat.
Let op: de ren gaat roesten als hij in de regen staat. Deze ren is dus alleen voor binnenshuis, of buiten als het mooi weer is!
De Puppy Ren is beschikbaar in twee maten:
* 61 x 61 cm
* 61 x 76 cm
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621961350

Prijs:  45.00   (klik hier voor meer informatie)