Adori Schoonloopmat – Kattenbakaccessoires – 40×60 cm Grijs | 8711621963033

Adori Schoonloopmat – Kattenbakaccessoires – 40×60 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Een kattenbakmat voor een schoner huis
Sommige katten hebben de neiging om veel kattengrit uit de kattenbak te gooien. Het blijft in hun pootjes of vacht hangen of ze scheppen er wat uit wanneer ze hun ontlasting proberen te begraven. De Kattenbakmat van Adori voorkomt dat de kattenbakvulling in de kamer terechtkomt.
De mat heeft een afmeting van 40 x 60 cm en is gemaakt van stevig en flexibel kunststof. De schoonloopmat heeft een ruitjespatroon. Je kan de mat schoonmaken door deze op te vouwen en boven de prullenbak te legen. Ook is de mat met lauw water te reinigen als deze erg smerig is geworden.
Gebruik van de kattenbakmat
Plaats de mat aan de openingszijde van de kattenbak, zo zorgt de mat voor extra overlap tussen de bak en de vloer. Dankzij de antislipbodem blijft de mat netjes liggen. Wanneer de kat de bak uitloopt, zorgen het profiel en de borstelstructuur ervoor dat het kattengrit tussen de pootjes wordt verwijderd. Het is net alsof je kat zijn voeten (of pootjes) veegt.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621963033

Prijs:  7.99   (klik hier voor meer informatie)