Adori Slipketting Halsband Vario Donkerbruin – Hondenhalsband – 50×1.0-0.15 cm | 8712041204232

Adori Slipketting Halsband Vario Donkerbruin – Hondenhalsband – 50×1.0-0.15 cm direct bestellen in onze webshop! Praktische slipketting voor je viervoeter
De Adori Slipketting Halsband Vario in de kleur donkerbruin is een handige slipketting. Deze slipketting is verstelbaar in de breedte, zodat je deze op de ideale maat kunt instellen. De halsband bevat geen sluiting, je schuift de halsband over de kop van de hond. Je kan deze halsband gebruiken als je meer controle wilt over je hond, zo kan je hem makkelijker corrigeren. De halsband is gemaakt van softleder met een verchroomde ketting en een degelijke bevestigingsring.
Let op: een slipketting is niet bedoeld voor honden die van nature willen werken (trekken). Gebruik ze als trainingshulpmiddel bij moeilijk te corrigeren honden. Blijf altijd positief tijdens het trainen en straf je hond niet met de sliphalsband.
Halsband of tuig?
Als baasje kan je kiezen tussen een tuig of een halsband. Zorg er bij een halsband voor dat deze niet te strak zit en dat het de hond niet belemmert als deze een keertje aan de lijn trekt. Een voordeel van een halsband ten opzichte van een tuig is dat de hond meer bewegingsvrijheid heeft, sommige honden vinden een tuig nou eenmaal niet fijn zitten.
De Slipketting Halsband Vario is donkerbruin van kleur en komt voor in vier verschillende maten. Door de halsomvang van je hond te meten, kan je de juiste maat bepalen.
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8712041204232

Prijs:  16.59   (klik hier voor meer informatie)