Adori Snack En Speelkleed – Hondenspeelgoed – 60×50 cm Grijs Blauw | 8711621954543

Adori Snack En Speelkleed – Hondenspeelgoed – 60×50 cm Grijs Blauw direct bestellen in onze webshop! Een uitdagende snuffelmat voor je grote hond
Voer voor je hond kan je natuurlijk aanbieden in een voerbak maar je kan ze ook aan het werk zetten met de Snuffelmat van Adori. Met deze snuffelmat wordt je dier gestimuleerd om actief op zoek te gaan naar zijn voedsel.
Let op: de snuffelmat 60 x 50 cm is geschikt voor grote honden. Voor konijnen, knaagdieren, katten en kleinere honden heeft Adori andere snuffelmatten!
Voorkomt verveling
Deze snuffelmat voorkomt verveling bij hond en moedigt je huisdier aan om te experimenteren en te leren. Verstop brokjes of de favoriete snack van je dier tussen de fleecerepen. Vervolgens moet je viervoeter moeite doen om het lekkers te vinden, verstopt in de mat. Je kan de snuffelmat gebruiken als traktatie, maar ook de normale maaltijd kan erin verstopt worden. Ruim de snuffelmat op wanneer het spel is afgelopen, zo blijft hij spannend voor je dier.
De Snuffelmat is grijs met blauw en zwart kleur en heeft een afmeting van 60 x 50 cm. De mat kan op 30 graden gewassen worden.
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621954543

Prijs:  21.99   (klik hier voor meer informatie)