Advantix Spot On 100 1 ml – Anti vlooien en tekenmiddel – 4 pip 4-10 Kg | 4007221048121

Advantix Spot On 100 1 ml – Anti vlooien en tekenmiddel – 4 pip 4-10 Kg direct bestellen in onze webshop! Maak je hond weer parasietvrij
Honden kunnen last krijgen van veel verschillende parasieten, zoals vlooien en teken. Deze diertjes zijn vervelend voor jou en je dier, als je pech hebt kan je hond er zelfs ziek van worden. Een behandeling met een breedspectrum parasietenmiddel, zoals Advantix 100, geeft jouw hond de beste bescherming tegen ongewenste gasten. Advantix doodt vlooien, vlooienlarven en teken en werkt daarnaast afwerend tegen teken, muggen, zandvliegen en stalvliegen.
Wanneer een teek op je hond valt, reageert de teek alsof hij op een hete bakplaat terechtkomt. Hij kan zich niet hechten en valt op de grond, waar hij doodgaat. Het voorkomen van teken is heel belangrijk om deze beestjes ziektes zoals de ziekte van Lyme of Babesiosis met zich mee kunnen dragen. Met Advantix is je hond 4 weken beschermd tegen parasieten.
Dosering en gebruik
Het pipetje breng je aan in de nek van de hond, lees voor gebruik de bijsluiter. Het middel blijft ook effectief als je hond nat wordt. Advantix 100 is geschikt voor honden van 4 tot 10 kg. Heb je een hond zwaarder dan 4 kg? Kies dan voor Advantix 250, 400 of 600. Als je hond lichter is dan 4 kg, kies dan voor Advantix 40. Gebruik Advantix nooit bij puppy’s jonger dan 7 weken. De werkzame stoffen zijn imidacloprid en permethrine.
Mocht je in een omgeving wonen met een erg hoge tekendichtheid, dan is het aan te raden om je hond alsnog dagelijks te controleren. Advantix zal de meeste teken weren, maar geen enkel product kan 100% bescherming bieden tegen teken. Verwijder een teek met behulp van een tekentang of -haak.
Advantix 100 is verkrijgbaar per 4 of 6 pipetten.
. Alle Advantix voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:4007221048121

Prijs:  21.37   (klik hier voor meer informatie)