Albatros Rvs Rookoven Plat – Rookovens – 42x20x29 cm Metallic Allround | 8713218089904

Albatros Rvs Rookoven Plat – Rookovens – 42x20x29 cm Metallic Allround direct bestellen in onze webshop! Wil je jouw vers gevangen vis heerlijk kunnen roken? Dan is de compacte Albatros Rookoven ideaal. Met deze rookoven geef je een overheerlijke rooksmaak aan vis en vlees.
Albatros RVS Rookoven
De populaire RVS rookoven van Albatros is een super handige tafelrookoven. Je rookt vis al binnen 20 minuten. De rookoven kan ook goed gebruikt worden voor het roken van o.a. wild, gevogelte, varkensvlees, schaaldieren en paddenstoelen.
Hoe werkt de rookoven? De Albastros Rookoven wordt geleverd met twee spiritusbranders met deksel om de intensiteit van de vlam te regelen. Nadat je deze hebt ontstoken strooi je een paar theelepels rookmot over de bodem van de oven. Vervolgens leg je het gerecht op het rooster. Sluit het deksel zodra het begint te roken en zet het vuur op een lage stand. Over het algemeen kun je vis compleet garen in de rookoven. Kip of andere stukken vlees grill of braad je voor of na het roken om te garen.
Bekend van Wie is de Chef?
Wist je dat de Albatros tafelrookoven in “Wie is de Chef?” en “Topchef” is gebruikt? De kandidaten in beide televisieprogramma's van RTL hebben de rookoven gebruikt om de beste gerechten te serveren!
Waarom zou je vis en vlees roken?
Rook ontstaat wanneer rookmot of rooksnippers in de oven gaan smeulen. Dit gebeurt als er weinig zuurstof aanwezig is. Vooral vroeger werd vlees en vis gerookt om de producten langer te kunnen bewaren. Tegenwoordig gaat het voornamelijk om die typische rooksmaak aan je gerecht te geven.
. Alle Albatros voor uw Hengelsport uit voorraad leverbaar!
EAN:8713218089904

Prijs:  54.99   (klik hier voor meer informatie)