Beeztees Puppy Schoudertas Minda – Hondendraagtas – 40x22x28 cm Grijs Blauw | 8712695169697

Beeztees Puppy Schoudertas Minda – Hondendraagtas – 40x22x28 cm Grijs Blauw direct bestellen in onze webshop! Stijlvol op stap met de Puppy Schoudertas
Als je een puppy nog jong is, is het niet verstandig om ze te lang te laten lopen. Moet je toch ergens heen en gaat je puppy mee? Gebruik dan de handige Puppy Schoudertas Minda van Beeztees.
Niet alleen mooi, maar ook praktisch
Veel hondendraagtassen hebben vooral een praktisch uiterlijk, maar zijn niet mooi om dagelijks bij je te dragen. Bij de Minda ligt er focus op functionaliteit én design. Deze stoffen draagtas is lekker zacht en warm voor je hond om in te verblijven. Om je puppy gemakkelijk in de tas te tillen, zit er een rits aan de bovenkant. Aan de voorzijde zit gaas zodat er voldoende frisse lucht de tas in komt, dit kan je ook open ritsen. Je kan de Minda gemakkelijk meedragen op je schouder dankzij de twee lange hengsels.
De Puppy Schoudertas Minda heeft een formaat van 40 x 22 x 28 cm en is grijs met blauw van kleur. De tas kan een hondje van maximaal 6 kg vervoeren.
. Alle Beeztees voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8712695169697

Prijs:  56.49   (klik hier voor meer informatie)