Bf Control Small Breed – Hondenvoer – Kip Rund Erwt 1.5 kg | 8714831003582

Bf Control Small Breed – Hondenvoer – Kip Rund Erwt 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding
Een hondje die snel last heeft van overgewicht of problemen bij de urinewegen? De Control Small Breed van Biofood kan jou en je hond hier goed in ondersteunen. Deze volledige natuurlijke en smaakvolle hondenvoeding is geschikt voor volwassen honden van kleine rassen ter ondersteuning van de urinewegen (blaasgruis, stenen, struviet) en bij overgewicht. Een voeding die rijk is aan kip, rund, zalm, rijst en erwten. Een beperkt caloriegehalte en een aangepaste verhouding mineralen geeft deze voeding net even een streepje meer.
Biofood Control Small Breed is een geschikte keus!
De Biofood Sensitive Small Breed is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare geëxtrudeerde hondenvoeding, rijk aan kip, rund, zalm, rijst en erwten. Deze voeding is tarwevrij en bevat Inuline FOS (prebiotica) en zalmolie voor een optimale darmflora. Het formaat, vorm en de structuur van de brok is aangepast op het kleine bekkie van je trouwe kleine viervoeter. Met een beperkt caloriegehalte en een aangepaste verhouding mineralen draagt deze voeding zijn steentje bij. Het helpt de pH van de urine te regelen en kan helpen bij het verminderen van struvietsteenvorming. Hierbij ondersteunt het de urinewegen, huid en vacht, gebit en het helpt het gewicht te behouden of verminderen. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No Waste'-verpakking die 100% recyclebaar is.
Waarom Biofood?
Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is.
Control Small Breed van Biofood is verkrijgbaar in 1,5kg
. Alle BF voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8714831003582

Prijs:  17.99   (klik hier voor meer informatie)