Bf Geperst – Hondenvoer – 13.5 kg | 8714831003308

Bf Geperst – Hondenvoer – 13.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding
Wanneer je hond oud genoeg is kan deze een volwassen voeding krijgen. De Geperst Adult van Biofood een goede opvolger. Een voeding op basis van 30% rund, kip en vis. De Geperst Adult is een volledige voeding op natuurlijke basis voor volwassen honden van alle rassen. Deze voeding is licht verteerbaar en zeer smaakvol. Door de lage verhitting van de brok zorgt deze voor een lage maagbelasting.
Biofood Geperst Adult is een geschikte keus!
De Biofood Geperst Adult is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare koudgeperste hondenvoeding. Deze voeding is rijk aan rund, kip, vis, zalmolie en echinacea. Geperst Adult heeft een hoge acceptatie en goede verteerbaarheid. De toegevoegde echinacea ondersteunen het afweersysteem van je hond. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No Waste'-verpakking die 100% recyclebaar is.
Waarom Biofood?
Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is.
Geperst Adult van Biofood is verkrijgbaar in 5kg en 13,5kg
. Alle BF voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8714831003308

Prijs:  49.45   (klik hier voor meer informatie)