Biokat's Diamond Care Multicat – Kattenbakvulling – 8 l | 4002064613475

Biokat's Diamond Care Multicat – Kattenbakvulling – 8 l direct bestellen in onze webshop! Klontvormende kattenbakvulling met zuiver natuurlijke actieve kool
Kattengrit moet niet alleen gebruiksvriendelijk zijn voor de kat, maar ook voor het baasje. Al helemaal als je meerdere katten in huis hebt. Biokat’s Diamond Care MultiCat is een kattenbakvulling die ideaal is voor een huishouden met meerdere katten. Dit kattengrit is stofvrij (geschikt voor gevoelige katten) en ruikt naar katoenbloesem.
De structuur van het kattengrit is zo vormgegeven dat deze zal zorgen voor gelijkmatige en stevige klonten in de bak, die makkelijk verwijderd kunnen worden.
2-in-1 Freshlock Formula
De Diamond Care korrels bevatten actieve kool en de AromaProtect Formula, deze twee kenmerken vormen samen de 2-in-1 Freshlock Formula. Een formule die onaangename geurtjes in meerkattenhuishoudens maximaal bindt en zo zorgt voor een aanhoudend frisse geur.
De actieve kool wordt gemaakt van kokosnootschalen, een duurzame grondstof. De actieve kool zorgt voor een uiterst effectieve geurbinding en absorptie, deze kool is een zeer poreuze vorm van koolstof. De koolstof heeft een groot inwendig oppervlak. Door zijn speciale fysische eigenschappen worden geurstoffen uiterst effectief aan de actieve kool gebonden. Het gebruik van actieve kool is niet nieuw, het wordt al lange tijd in huis gebruikt; denk aan afzuigkappen, in geurfilters van koelkasten of in schoenzolen.
De AromaProtect Formula kapselt onaangename geurtjes in en geeft anderzijds een subtiele, frisse geur vrij zodra deze in contact komt met vloeistof. De Formula versterkt de geurbinding van de actieve kool.
Biokat’s Diamond Care MultiCat bevat 8 l.
. Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:4002064613475

Prijs:  9.99   (klik hier voor meer informatie)