Biorb Decor Set Zomer – Aquarium – Ornament – 30 l Groen Lichtroze Beige | 822728550298

Biorb Decor Set Zomer – Aquarium – Ornament – 30 l Groen Lichtroze Beige direct bestellen in onze webshop! Fleur je aquaria wat op!
Een aquarium is niets zonder de juiste accessoires. Een gevuld aquarium is prettig om naar te kijken en prettig voor jouw vissen. De Decor Set Zomer van BiOrb is een ideale optische aanvulling voor jouw exotische planten en andere ornamenten.
De set met heldere zomerse kleuren zijn heel gedetailleerd afgewerkt en zorgen voor een mooie zomerse sfeer. De set is makkelijk schoon te maken en je kan ze gemakkelijk verplaatsen, om even een andere draai te geven aan het aquarium.
De set wordt geleverd zonder aquaria
Over BiOrb
BiOrb is opgezet in 1999, zij als liefhebbers gooiden de regels overboord en ontwierpen hun eigen innovatieve aquarium. De BiOrb. Ze dachten na over wat vissen nodig hebben en wat de eigenaar van het aquarium nodig heeft. Er is nu een keuze uit aquaria in verschillende maten en vormen en een complete lijn van accessoires. Je hoeft geen expert te zijn om met plezier vissen te houden – een BiOrb maakt deze hobby voor iedereen toegankelijk.
De Decor Set Zomer heeft mooie zomerse tinten.
. Alle biOrb voor uw Vis uit voorraad leverbaar!
EAN:822728550298

Prijs:  137.95   (klik hier voor meer informatie)