Carocroc Grain Free Gevogelte&Aardappel&Bieten – Hondenvoer – 15 kg | 8714469004241

Carocroc Grain Free Gevogelte&Aardappel&Bieten – Hondenvoer – 15 kg direct bestellen in onze webshop! Graan vrij
De term graanvrij ken je vast wel ondertussen. Dit betekent dat een voeding geen graan bevat zoals maïs of tarwe. Er zijn namelijk honden die hier minder goed op reageren. De CaroCroc Grain Free is 100% graanvrij en op basis van smakelijk gevogelte aangevuld met aardappel. Een geschikte voeding voor honden met een gevoelige maag- en darmfunctie.
Maar nog steeds lekker!
Dat er geen graan meer in deze brok zit doet gelukkig helemaal niets af van de smaak of kwaliteit. De CaroCroc Grain Free brokken zijn bereid met verse kip en gevogelte. Aangevuld met aardappel voor een gezonde koolhydraatbron. Ter ondersteuning van en gezonde huid en vacht vind je extra zalmolie tussen de ingrediënten. Als laatste draagt de toegevoegde bietenpulp bij aan een goede darmflora en daarmee een goede kwaliteit van de ontlasting. De CaroCroc Grain Free is geschikt voor volwassen honden die gevoelige reageren op ingrediënten zoals graan. Het brokje heeft een diameter van 17mm.
Waarom CaroCroc?
CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer-Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs!
CaroCroc Grain Free is verkrijgbaar in 3kg – 15kg
. Alle CaroCroc voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8714469004241

Prijs:  67.15   (klik hier voor meer informatie)