Carocroc High Energy – Hondenvoer – Gevogelte Rijst Bieten 15 kg | 8714469002919

Carocroc High Energy – Hondenvoer – Gevogelte Rijst Bieten 15 kg direct bestellen in onze webshop! Voor de fanatieke sporters
Voor de fanatieke sporters onder ons is het van belang om een juiste brok te krijgen. Een fanatieke sporter is een hond die periodiek extreme inspanningen of prestaties moet leveren; bijvoorbeeld tijdens het jachtseizoen of honden die aan endurance training doen. Voorkom tekorten en voer je hond deze periode de CaroCroc High Energy, om er zeker van te zijn dat je hond voldoende energie binnen krijgt om te kunnen presteren. Een brokvoeding bestaande uit een samenstelling van hoogwaardige grondstoffen zoals dierlijke eiwitten, vetten, mineralen en een optimale verhouding omega-3 en -6 vetzuren. CaroCroc High Energy ondersteunt je hond precies bij wat hij nodig heeft.
Topsport is niet niks!
Door de vele energie die er verbruikt wordt bij grote inspanning is het natuurlijk logisch dat dit vraagt om een hoge energiebehoefte. De verbruikte energie moet namelijk ook weer aangevuld worden. De energie in de CaroCroc High Energy hondenvoeding vormt zich door een uniek eiwit- en vetgehalte. Deze zijn dusdanig afgestemd dat jouw hond alle energie krijgt die hij nodig heeft. De brokken bevatten een eiwitpercentage van 28% en een vetpercentage van 20%. Deze percentages liggen een stuk hoger dan bij een gemiddelde volwassen hondenvoeding en ook hoger dan bij de normale 'Energy' voeding van CaroCroc. Dit noemen we het voeren naar energiebehoefte, zoals de CaroCroc filosofie voorlegt. De CaroCroc High Energy is geschikt voor volwassen die zware inspanning moeten verlenen. Het brokje heeft een diameter van 17mm.
Waarom CaroCroc?
CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer-Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs!
CaroCroc High Energy is verkrijgbaar in 15kg
. Alle CaroCroc voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8714469002919

Prijs:  52.55   (klik hier voor meer informatie)