Carocroc With Fish – Kattenvoer – 15 kg | 8714469003077

Carocroc With Fish – Kattenvoer – 15 kg direct bestellen in onze webshop! Een complete voeding voor de volwassen kat
De CaroCroc With Fish is een volledige voeding voor de volwassen kat. Zoals de naam het eigenlijk al zegt is deze voeding op basis van verse vis. De 'With Fish' staat voor het hoge aandeel verse zalm in deze voeding en is zeer smakelijk en licht verteerbaar. Een voeding op basis van 'vis' kan een uitkomst zijn wanneer je kat gevoelig reageert op bijvoorbeeld kip. Deze brok is daarbij ook uitermate geschikt voor de kieskeurige kat. Deze voeding bevat alle voedingsstoffen die jouw volwassen kat nodig heeft.
Meer keus
De CaroCroc With Fish staat er niet alleen voor. Voor de echte fijnproevers heeft het CaroCroc assortiment ook smaken met verse kip of met verse lam. Het CaroCroc assortiment bestaat uit hoogwaardige ingrediënten en bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze voeding is geschikt voor volwassen katten van alle rassen met een leeftijd tot 8 jaar. Het brokje, een visjes vorm, heeft een diameter van 16mm.
Waarom CaroCroc?
CaroCroc kent als familiebedrijf een lange geschiedenis. Het is een oer-Hollands bedrijf, gelegen in het plaatsje Veghel, en maakt uitsluitend gebruik van hoogwaardige ingrediënten. De brokken zijn gemaakt zonder toevoegingen van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zijn daarmee 100% natuurlijk. CaroCroc werkt met de zogenaamde CaroCroc-filosofie; iedere voeding bevat een uniek eiwit- en vetgehalte welke is afgestemd op de energiebehoefte van je trouwe viervoeter. Kies je voor CaroCroc? Dan kies je voor 'Gewoon goed'; een goede kwaliteit en een eerlijke prijs!
CaroCroc With Fish is verkrijgbaar in 400g – 2kg – 7kg – 15kg
. Alle CaroCroc voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8714469003077

Prijs:  62.40   (klik hier voor meer informatie)