Colombo Co2 Profi Set – Bemesting – 800 g Grijs | 8715897285295

Colombo Co2 Profi Set – Bemesting – 800 g Grijs direct bestellen in onze webshop! De Colombo CO2 Profi set
De colombo CO2 Profi set bevat alles wat je nodig hebt voor een professioneel C02 systeem in je aquarium.
De 800 gram wegwerpfles zorgt voor wekenlange CO2 toevoer aan je aquarium. Met de drukregelaar kan je de hoeveelheid die naar de 3-in-1 diffusor stroomt afstellen. Door de ingebouwde bellenteller kun je zien hoeveel bellen er in een bepaalde tijd door je aquarium stromen. Door deze kleine belletjes wordt het gas goed door het water opgenomen.
De toediening van de CO2 kan door een magneetklep 's nachts automatisch worden onderbroken. Zo krijgen de platen in de nacht geen CO2 toegediend. Ook zorgt dit ervoor dat de fles minder snel leeg gaat. 
Wat doet CO2?
Planten gebruiken CO2 tijdens de fotosynthese. Hier wordt dit met water opgenomen en omgezet in glucose. Tijdens dit proces wordt het zuurstofmolecuul gescheiden en aan de lucht afgegeven. Voor deze reactie is energie nodig, wat in de natuur komt vanuit zonlicht, en in het aquarium door de verlichting. Bij dieren komt precies het tegenovergestelde proces voor; deze inhaleren zuurstof en exhaleren koolstofdioxide. 
Waarom  CO2 toevoegen aan mijn aquarium?
Planten gebruiken CO2 tijdens de fotosynthese, en daarom is het toevoegen van deze stof in je aquarium meestal essentieel. Als één van de benodigde stoffen voor het succesvol groeien van planten in je aquarium ontbreekt, zal er een onbalans ontstaan. Dit leidt vaak tot slecht groeiende planten, of zelfs tot planten die volledig doodgaan. Naast het sterven van je planten kunnen ook algen de overhand nemen, en je gehele aquarium overwoekeren. Hierdoor wordt de opname van voedingsstoffen door je planten sterk verminderd. CO2 helpt dus sterk mee aan het verminderen van algen.
. Alle Colombo voor uw Vis uit voorraad leverbaar!
EAN:8715897285295

Prijs:  152.00   (klik hier voor meer informatie)