Csi Urine Kattenbak Granules – Geurverwijderaar – 400 g | 5060415291245

Csi Urine Kattenbak Granules – Geurverwijderaar – 400 g direct bestellen in onze webshop! Langdurige frisheid
De CSI Urine Kattenbak granules is een kattenbakvulling die helpt de kattenbak langer fris te houden! Deze granules hebben een speciale geurblokker voor de kattenbak. Hij verdubbelt de gebruiksduur van de kattenbak met kattenbakvulling.
Waar werkt het tegen?
Stinkt jouw kattenbak ook zo? Veel katteneigenaren ervaren dit probleem. Gebruik de CSI Urine Kattenbak granules om de kattenbak langer fris te houden! Zodra je nieuwe kattenbakvulling gaat toevoegen aan de kattenbak, reinig dan eerst de kattenbak grondig met de speciale CSI Urine Kattenbakreiniger. Deze spray werkt op basis van bacteriën en enzymen om urine op een moleculair niveau aan te pakken. Om daarna een optimaal frisse kattenbak te houden zonder vervelende luchtjes, kun je de speciale kattenbak granules van CSI Urine toevoegen aan de kattenbakvulling.
De voordelen van de CSI Urine Kattenbak granules:
* Draagt bij aan het voorkomen van vieze luchtjes in de kattenbak;
* Verdubbelt de gebruiksduur van de kattenbakvulling;
* Perfect te combineren met de CSI Urine Kattenbakreiniger;
* Is vrij van giftige stoffen.
CSI Urine heeft een product voor elke situatie:
* Heeft jouw pup of kitten een ongelukje gehad in huis? Gebruik CSI Urine geur- en vlekkenverwijderaar hond & puppy of kat & kitten.
* Blijft jouw hond of kat maar op je nieuwe tapijt markeren, ook al heb je jouw tapijt schoongemaakt? Dan is CSI Urine Tapijtreiniger dé oplossing. Deze tapijtreiniger breekt de urine volledig af, dit gaat markeren tegen.
* De kattenbak reinig je grondig met de speciale CSI Urine kattenbakreiniger.
* Voor de hokken en kooien van knaagdieren en konijnen is er een speciale kooireiniger. Zo houdt je de kooi of het hok fris en schoon.
De Urine Kattenbak granules bevat 400 gram.
. Alle CSI Urine voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:5060415291245

Prijs:  13.18   (klik hier voor meer informatie)