Csi Urine Kattenbak Spray – Geurverwijderaar – 500 ml | 5060415291238

Csi Urine Kattenbak Spray – Geurverwijderaar – 500 ml direct bestellen in onze webshop! Langdurige frisheid
CSI Urine kattenbakreiniger draagt bij aan het verwijderen van vlekken en nare geurtjes. De spray bevat enzymen die urine aanpakken op moleculair niveau.
Waar werkt het tegen?
Stinkt jouw kattenbak ook zo? Veel katteneigenaren ervaren dit probleem. Gebruik de CSI Urine Kattenbakreiniger om de kattenbak weer schoon en fris te krijgen! Zodra je nieuwe kattenbakvulling gaat toevoegen aan de kattenbak, reinig dan eerst de kattenbak grondig met deze speciale spray. Deze spray werkt op basis van bacteriën en enzymen om urine op een moleculair niveau aan te pakken. Om daarna een optimaal frisse kattenbak te houden zonder vervelende luchtjes, kun je de speciale kattenbak granules van CSI Urine toevoegen aan de kattenbakvulling.
De voordelen van de CSI Urine Kattenbakreiniger:
* Heeft een langdurige werking,
* Reinigt de kattenbak,
* Draagt bij aan het verwijderen van vlekken en geurtjes in de kattenbak,
* Perfect te combineren met de CSI Urine Kattenbak granules,
* Is vrij van giftige stoffen.
CSI Urine heeft een product voor elke situatie.
* Heeft jouw pup of kitten een ongelukje gehad in huis? Gebruik CSI Urine geur- en vlekkenverwijderaar hond & puppy of kat & kitten.
* Blijft jouw hond of kat maar op je nieuwe tapijt markeren, ook al heb je jouw tapijt al schoongemaakt? Dan is CSI Urine Tapijtreiniger de oplossing. Deze tapijtreiniger breekt de urine volledig af, dit gaat markeren tegen.
* Voor een optimaal frisse kattenbak te houden zonder vervelende luchtjes, kun je de speciale kattenbak granules van CSI Urine toevoegen aan de kattenbakvulling.
* Er is ook een speciale kooireiniger voor het reinigen van hokken & kooien van konijnen en knaagdieren.
De Urine Kattenbak spray bevat 500 ml.
. Alle CSI Urine voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:5060415291238

Prijs:  15.50   (klik hier voor meer informatie)