Curver Kattentoilet Met Lade – Kattenbak – Wit | 3253920615015

Curver Kattentoilet Met Lade – Kattenbak – Wit direct bestellen in onze webshop! Trendy rotan kattenbak
Een mooie en stijlvolle kattenbak, gemaakt van 95% gerecycled materiaal, dat is de Curver Kattenbak met rotanlook. Deze bak is gemaakt van stevig kunststof en heeft bovenop een handvat zodat je hem makkelijk kunt verplaatsen. Aan de voorzijde zit een uitschuifbaar rooster die je voor de kattenbak kunt leggen als een uitloopmat, zo voorkom je dat je kat het grit meeneemt door de kamer heen.
Aan de bovenzijde heeft de kattenbak een handig compartiment met daarin een koolstoffilter en een schepje. Het filter zorgt ervoor dat vieze geurtjes worden geneutraliseerd en dat je de bak dus niet kunt ruiken. Wanneer het filter niet meer goed werkt, dient deze vervangen te worden. Het schepje is handig om de uitwerpselen (dagelijks) mee uit de bak te scheppen.
Het filter kan vervangen worden met de Kattenbakfilter van Beeztees.
Gemaakt van 95% gerecycled plastic
Nieuw aan de Curver Kattenbakken is dat ze eco-friendly zijn. De kattenbakken bestaan namelijk voor 95% uit gerecycled materiaal, waarvan 10% oceaanafval is. Dit oceaanafval bestaat uit onder andere afgedankte visnetten, sleepnetten, rietjes, plastic bekertjes, touwen, etc. die zijn verzameld bij de maritieme industrie die eerder in de oceaan of op een stortplaats zouden zijn beland. De kattenbak zelf is dan ook 100% recyclebaar. In het kort bestaat de kattenbak uit:
* 5% virgin materiaal, het klepje is doorzichtig en het handvat extra stevig, daardoor kunnen deze niet van gerecycled materiaal worden gemaakt
* 95% post-consumer-waste, gerecycled materiaal
* 10% ocean waste wordt daaraan toegevoegd, in de lade zit tot 10% oceaanafval dat wordt verwerkt in samenwerking met WFO (Waste Free Oceans)
De Curver Kattenbak heeft een afmeting van 51 x 38,5 x 39,5 cm en is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, lichtblauw, mokka, grijs en wit.
. Alle Curver voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:3253920615015

Prijs:  44.99   (klik hier voor meer informatie)