Curver Reismand 51X38X33 cm – Kattenvervoersbox – Lichtblauw | 3253920616098

Curver Reismand 51X38X33 cm – Kattenvervoersbox – Lichtblauw direct bestellen in onze webshop! Trendy rotan kattentransportbox
Veilig en stijlvol met je kat op stap, dat kan met de Curver Reismand. Een stijlvolle rotan reismand van kunststof met een stevige draagbeugel waaraan je de mand mee kunt dragen. Dankzij twee indrukbare knoppen onderaan het handvat kan je deze gemakkelijk naar achteren klappen, ideaal voor in de auto of wanneer je de mand wilt opbergen.
De Curver Reismand is geschikt voor katten van maximaal 8 kg!
De mand heeft kijkopeningen aan de voor- en bovenkant waar je kat door naar buiten kan kijken. Bovenop aan de achterkant zit een klein klepje die je open kunt klappen tijdens de reis waardoor je je kat kunt aaien of een beloning kunt geven. Je kan de kat in de mand doen door de bovenzijde open te klappen. Dankzij het extra ‘kinderslot’ gaat de deksel niet zomaar open.
Ideaal voor in de auto
Uniek aan de Curver Reismand is het ‘Easy Car System’ waardoor je de transportbox met de gordel aan de auto kunt bevestigen, zo weet je zeker dat het mandje stevig en stabiel in de auto staat.
De Curver Reismand heeft een afmeting van 51 x 38 x 33 cm en is verkrijgbaar in de kleuren antraciet, lichtblauw en wit. Maximaal draaggewicht van 8 kg.
. Alle Curver voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:3253920616098

Prijs:  39.99   (klik hier voor meer informatie)