Dcm Activo Plus Graszaad – Graszaden – 100 m2 | 5413448114850

Dcm Activo Plus Graszaad – Graszaden – 100 m2 direct bestellen in onze webshop! Creëer een sterk gazon voor sport en spel
Wanneer je graszaad wilt gebruiken voor een mooi gazon, kan je niet zomaar alle graszaden gebruiken. De keuzen van het graszaadmengsel hangt af van de behoeften en eisen die je van je gazon hebt. De Plus lijn van DCM bevat zaadmengsels met extra toegevoegde fosforrijke organische meststof, zodat bij de ontkiemde zaadjes de beworteling wordt bevorderd en versneld, voor een dichte grasmat. Zoals het Graszaad Activo Plus voor een sterk speel- en sportgazon.
Toepassingsperiode: van maart tot oktober.
Hoe werkt Activo Plus?
Het Graszaad Activo Plus is een gazonzaad dat is gemengd met een fosforrijke meststof, in een handige strooidoos voor gelijkmatige verdeling. Dit zaadmengsel kan je gebruiken voor de aanleg van een ijzersterk maar toch fijnbladig gazon dat goed bestand is tegen betreding, bijvoorbeeld tijdens het sporten. De meststof in het mengsel zorgt voor een betere beworteling.
Wat is NPK meststof?
Elke meststof heeft een unieke NPK-verhouding, met of zonder magnesium.
* N = stikstof, bevordert de groei van een plant
* P = fosfor, zorgt voor beworteling van de plant en knopvorming in de plant
* K = kalium, zorgt voor dikke en stevige vruchten bij gewassen, voor mooie en diepe kleuren bij bloemen en verstevigt de plant
* Mg = magnesium, zorgt voor een diepgroene bladkleur
Er zijn ook nog sporenelementen die invloed kunnen hebben zoals ijzer en calcium, maar dat verschilt per meststof. Een NPK-waarde van 3-2-5 betekent dat het product 3% stikstof, 2% fosfor en 5% kalium bevat. De samengestelde organische meststof in het Graszaad Activo Plus heeft een NPK-waarde van 4-23-0.
Dosis en gebruik
* 0,225 kg is geschikt voor 15m2
* 0,6 kg kg is geschikt voor 40m2
* 1,05 kg is geschikt voor 70m2
* 1,5 kg is geschikt voor 100m2
Gebruik 15 gr per 1m2.
. Alle DCM voor uw Plant & Zorg uit voorraad leverbaar!
EAN:5413448114850

Prijs:  27.25   (klik hier voor meer informatie)