Dcm Meststof Olijven Vijgen & Citrus – Siertuinmeststoffen – 1.5 kg | 5413448133660

Dcm Meststof Olijven Vijgen & Citrus – Siertuinmeststoffen – 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Sterke bomen creëer je met de meststoffen van DCM
Voor olijven-, vijgen- en citrusbomen is het belangrijk dat ze worden voorzien van een aangepaste, zachtwerkende voeding. Met de Meststof Olijven, Vijgen & Citrus zorg je voor volop bloeiende bomen die echt passen in de mediterrane sferen.
Meststof Olijven Vijgen & Citrus is een kaliumrijke meststof die is verrijkt met magnesium, speciaal voor olijven, citrus, vijgen etc. in volle grond of in pot. Deze meststof zal zorgen voor sterke planten, uitbundige bloei en stevige, kleurrijke vruchten. De meststof geeft gedurende 100 dagen voeding af en is ook toepasbaar in een biologische tuin.
Toepassingsperiode: eerste toepassing in maart, mei of september, tweede toepassing tussen februari tot oktober.
Minigran-technologie
Alle DCM meststoffen bestaan uit meer dan 30 zorgvuldige uitgezochte gedroogde, stabiele en organische grondstoffen van hoge kwaliteit. Zowel van plantaardige als dierlijke oorsprong. Dankzij de Minigran-technologie worden de grondstoffen verwerkt tot een heel klein, homogeen samengesteld korreltje. Deze kleine korrel is 60% beter te verdelen dan klassieke korrel- of kruimelmeststoffen wat zorgt voor een egale opkomst, mooi verspreide doorworteling en een uniformer gewas qua groei.
Wat is NPK meststof?
Elke meststof heeft een unieke NPK-verhouding, met of zonder magnesium.
* N = stikstof, bevordert de groei van een plant
* P = fosfor, zorgt voor beworteling van de plant en knopvorming in de plant
* K = kalium, zorgt voor dikke en stevige vruchten bij gewassen, voor mooie en diepe kleuren bij bloemen en verstevigt de plant
* Mg = magnesium, zorgt voor een diepgroene bladkleur
Er zijn ook nog sporenelementen die invloed kunnen hebben zoals ijzer en calcium, maar dat verschilt per meststof. Een NPK-waarde van 3-2-5 betekent dat het product 3% stikstof, 2% fosfor en 5% kalium bevat. De Meststof Olijven, Vijgen & Citrus heeft een NPK(Mg)-waarde van 6-4-10 (2) en zal zorgen voor mooie bomen.
Dosis en gebruik
De Meststof Olijven, Vijgen & Citrus 1,5 kg is geschikt voor maximaal 20m2. Gebruik 0,6 – 1,5 kg per 10m2.
. Alle DCM voor uw Plant & Zorg uit voorraad leverbaar!
EAN:5413448133660

Prijs:  9.69   (klik hier voor meer informatie)