Dcm Meststof Universeel – Siertuinmeststoffen – 3 kg | 5413448127782

Dcm Meststof Universeel – Siertuinmeststoffen – 3 kg direct bestellen in onze webshop! Prachtige bloemen en planten creëer je met de meststoffen van DCM
Het kan soms best lastig zijn om het juiste product te zoeken voor je tuin. Ben je op zoek naar één meststof om je tuin mee te bemesten? Dan is de Meststof Universeel van DCM de geschikte kandidaat. Deze complete en universele meststof heeft een lange werkingsduur, minder uitspoeling dan vergelijkbare producten, is milieuvriendelijk en heeft geen verbrandingsgevaar.
De Meststof Universeel is een 100% organische universele meststof met een lange en zachte werking van 100 dagen. De meststof is geschikt voor universeel gebruik in de gehele tuin zoals gazon, groenten en sierplanten. De meststof is ook toepasbaar in een biologische tuin.
Toepassingsperiode: eerste toepassing van februari tot juni, tweede toepassing van juli tot oktober.
Minigran-technologie
Alle DCM meststoffen bestaan uit meer dan 30 zorgvuldige uitgezochte gedroogde, stabiele en organische grondstoffen van hoge kwaliteit. Zowel van plantaardige als dierlijke oorsprong. Dankzij de Minigran-technologie worden de grondstoffen verwerkt tot een heel klein, homogeen samengesteld korreltje. Deze kleine korrel is 60% beter te verdelen dan klassieke korrel- of kruimelmeststoffen wat zorgt voor een egale opkomst, mooi verspreide doorworteling en een uniformer gewas qua groei.
Wat is NPK meststof?
Elke meststof heeft een unieke NPK-verhouding, met of zonder magnesium.
* N = stikstof, bevordert de groei van een plant
* P = fosfor, zorgt voor beworteling van de plant en knopvorming in de plant
* K = kalium, zorgt voor dikke en stevige vruchten bij gewassen, voor mooie en diepe kleuren bij bloemen en verstevigt de plant
* Mg = magnesium, zorgt voor een diepgroene bladkleur
Er zijn ook nog sporenelementen die invloed kunnen hebben zoals ijzer en calcium, maar dat verschilt per meststof. Een NPK-waarde van 3-2-5 betekent dat het product 3% stikstof, 2% fosfor en 5% kalium bevat. De Meststof Universeel heeft een NPK-waarde van 6-3-5en zal zorgen voor mooi gekleurde en sterke bloemen en planten.
Dosis en gebruik
* 1,5 kg is geschikt voor 15m2
* 3 kg is geschikt voor 30m2
Gebruik 0,8 – 1,5 kg per 10m2.
. Alle DCM voor uw Plant & Zorg uit voorraad leverbaar!
EAN:5413448127782

Prijs:  11.79   (klik hier voor meer informatie)