Dcm Tree-Shield Spray – Gewasbescherming – 3 l | 5413448123999

Dcm Tree-Shield Spray – Gewasbescherming – 3 l direct bestellen in onze webshop! Bescherm je bomen met Tree-Shield
Hoewel bomen van nature erg sterk zijn, hebben ze toch af en toe wat verzorging nodig. Het smeren van witsel op bomen is al een eeuwenoude praktijk, die nog steeds erg goed werkt om een fysische barrière tegen parasieten, vorst en de zon te creëren.
Toepassingsperiode: van oktober tot april.
Hoe werkt Tree-Shield?
Met Tree-Shield kan een fysische barrière worden gemaakt. Deze barrière heeft meerdere functies. Zo gaat het parasieten tegen die zich in de schors willen nestelen. Ook voorkomt het scheuren door vorst in de winter en in de zomer beschermt het de stam tegen zonnebrand. Tree-Shield is een uiterst gebruiksvriendelijk spuitbaar bomenwitsel. Het heeft nagenoeg geen sedimentatie waardoor het zich zeer gemakkelijk laat opschudden. Dit bomenwitsel is gemaakt volgens een uniek, gepatenteerd procedé. Het middel is met een spuittoestel toe te passen.
Met een spuittoestel breng je het product royaal aan op de stammen van je fruitbomen, zorg er hierbij voor dat je zoveel mogelijk kieren en spleten dicht. Je kan ook de binnenzijde van een kippenhok 2 tot 3 keer per jaar insmeren met Tree-Shield om bloedluizen weinig kans te geven om zich te nestelen.
Het Tree-Shield bevat 3 l en is een vloeistof waarmee 4m2 kan worden ingespoten. Het product is ook verkrijgbaar als smeersel.
. Alle DCM voor uw Plant & Zorg uit voorraad leverbaar!
EAN:5413448123999

Prijs:  27.95   (klik hier voor meer informatie)