Dwam Halsband Urban Bruin&Turquoise – Hondenhalsband – 29-35×2.0 cm | 8719425911052

Dwam Halsband Urban Bruin&Turquoise – Hondenhalsband – 29-35×2.0 cm direct bestellen in onze webshop! Steel de show met een halsband van Dog With A Mission
Aan het uiterlijk van je hond, kan je niet zoveel veranderen. Wel kan je zijn outfit pimpen door middel van een mooie halsband. De Urban van Dog With A Mission is een handgemaakte, oersterke halsband voor je viervoeter. De Urban is gemaakt van tuigleer met een turquoise binnenkant en met decoratieve munten aan de buitenkant. De halsband wordt afgemaakt met een bedeltje.
Doordat elke halsband en riem van DWAM met de hand is gemaakt, worden ze stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit. Zo moet de halsband er mooi uitzien, maar moet deze natuurlijk ook comfortabel zijn om te dragen. Hoe groot of klein je hond ook is, er is een passende DWAM-halsband voor te vinden. De halsbanden zijn ook erg leuk om te combineren met de looplijnen van Dog With A Mission!
Onderhoud van de halsband
De halsband is gemaakt van zowel stof als leer, doordat er producten van hoge kwaliteit zijn gebruikt, blijft de halsband lang mooi. Maar wanneer je halsband goed onderhoudt, kan je er nóg langer van genieten. Een halsband met leren buitenkant kan je onderhouden met zadelvet en eentje met een stoffen buitenzijde met groene zeep.
Leer gaat niet goed samen met zout, laat je hond dan ook niet in de zee zwemmen met een DWAM-halsband om. Toch in de zee gezwommen? Spoel de halsband dan af met kraanwater en laat het op kamertemperatuur drogen. De juiste maat kies je door de nekomvang van je hond te meten waarbij er ruimte overblijft voor 1 wijsvinger. Zit je tussen 2 maten in? Kies dan de kleinste maat.
De Urban is verkrijgbaar in verschillende maten:

* 2 cm – XXS (21 – 27 cm)
* 2 cm – XS (25 – 31 cm)
* 2 cm – S (29 – 35 cm)
* 2,5 cm – S (29 – 35 cm
* 2,5 cm – M (33 – 43 cm)
* 4 cm – L (41 – 51 cm)
* 4 cm – XL (49 – 59 cm). Alle Dwam voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8719425911052

Prijs:  49.95   (klik hier voor meer informatie)