Dwam Looplijn Boho Rosa S Bruin&Roze – Hondenriem – 135×1.6 cm | 8719425912974

Dwam Looplijn Boho Rosa S Bruin&Roze – Hondenriem – 135×1.6 cm direct bestellen in onze webshop! Steel de show met een riem van Dog With A Mission
Aan het uiterlijk van je hond, kan je niet zoveel veranderen. Wel kan je zijn outfit pimpen door middel van een mooie looplijn. De Boho Rosa van Dog With A Mission is een handgemaakte, oersterke looplijn voor je viervoeter. De Boho Rosa is gemaakt van leer waardoor deze wel tegen een stootje kan. De riem is verder afgewerkt met stoffen details voor een chique uiterlijk.
Doordat elke halsband en riem van DWAM met de hand is gemaakt, worden ze stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit. Hoe groot of klein je hond ook is, er is een passende DWAM-looplijn voor te vinden. De looplijnen zijn ook erg leuk om te combineren met de halsbanden van Dog With A Mission!
Onderhoud van de looplijn
De looplijn is gemaakt van zowel stof als leer, doordat er producten van hoge kwaliteit zijn gebruikt, blijft de riem lang mooi. Maar wanneer je de looplijn goed onderhoudt, kan je er nóg langer van genieten. De leren onderdelen kan je onderhouden met zadelvet en de rest van de lijn met groene zeep.
De Boho Rosa is 135 cm lang en verkrijgbaar in 1,7 of 2,5 cm breed.
. Alle Dwam voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8719425912974

Prijs:  49.95   (klik hier voor meer informatie)