Dwam Looplijn Carrot Cake Touw – Hondenriem – 155×1 cm Oranje S | 8719425913414

Dwam Looplijn Carrot Cake Touw – Hondenriem – 155×1 cm Oranje S direct bestellen in onze webshop! Steel de show met een riem van Dog With A Mission
Wanneer je op pad gaat met je hond, wil je er natuurlijk wel flitsend uitzien. DWAM heeft een assortiment met prachtige riemen en halsbanden waarmee je hond er altijd stijlvol bij loopt. De Carrot Cake van Dog With A Mission is een handgemaakte, oersterke looplijn voor je viervoeter. De Carrot Cake is gemaakt van polyester touw waardoor deze wel tegen een stootje kan. De riem is verder afgewerkt met leren details voor een chique uiterlijk.
Doordat elke halsband en riem van DWAM met de hand is gemaakt, worden ze stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit. Hoe groot of klein je hond ook is, er is een passende DWAM-looplijn voor te vinden. De looplijnen zijn ook erg leuk om te combineren met de halsbanden van Dog With A Mission!
Onderhoud van de looplijn
De looplijn is gemaakt van zowel polyester als leer, doordat er materialen van hoge kwaliteit zijn gebruikt, blijft de riem lang mooi. Maar wanneer je de looplijn goed onderhoudt, kan je er nóg langer van genieten. De leren onderdelen kan je onderhouden met zadelvet en de rest van de lijn met groene zeep.
De Carrot Cake is 155 lang en verkrijgbaar in 1 of 1,4 cm breed.
Over DWAM
Dog With A Mission – of DWAM in het kort – is een Nederlands bedrijf met wereldse plannen. Het assortiment bevat veel mooi gekleurde, unieke halsbanden en looplijnen. DWAM ondersteunt daarnaast projecten in binnen- en buitenland om het welzijn van honden en andere dieren te verbeteren.
. Alle DWAM voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8719425913414

Prijs:  39.95   (klik hier voor meer informatie)