Dwam Looplijn Turquoise – Hondenriem – 155×1.4 cm | 8719425911540

Dwam Looplijn Turquoise – Hondenriem – 155×1.4 cm direct bestellen in onze webshop! Steel de show met een riem van Dog With A Mission
Aan het uiterlijk van je hond, kan je niet zoveel veranderen. Wel kan je zijn outfit pimpen door middel van een mooie looplijn. De Blues van Dog With A Mission is een handgemaakte, oersterke looplijn voor je viervoeter. De Blues is gemaakt van polyester touw waardoor deze wel tegen een stootje kan. De riem is verder afgewerkt met leren details voor een chique uiterlijk.
Doordat elke halsband en riem van DWAM met de hand is gemaakt, worden ze stuk voor stuk gecontroleerd op kwaliteit. Hoe groot of klein je hond ook is, er is een passende DWAM-looplijn voor te vinden. De looplijnen zijn ook erg leuk om te combineren met de halsbanden van Dog With A Mission!
Onderhoud van de looplijn
De looplijn is gemaakt van zowel polyester als leer, doordat er producten van hoge kwaliteit zijn gebruikt, blijft de riem lang mooi. Maar wanneer je de looplijn goed onderhoudt, kan je er nóg langer van genieten. De leren onderdelen kan je onderhouden met zadelvet en de rest van de lijn met groene zeep.
De Blues is 155 cm lang en verkrijgbaar in 1 of 2 cm breed.
. Alle DWAM voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8719425911540

Prijs:  39.95   (klik hier voor meer informatie)