Eat Slow Feed And Treat Roller Anti-Schrok Grijs&Zwart – Hondenvoerbak – 23 x Ø 8 cm | 8716759561687

Eat Slow Feed And Treat Roller Anti-Schrok Grijs&Zwart – Hondenvoerbak – 23 x Ø 8 cm direct bestellen in onze webshop! Rustiger eten met de Eat Slow roller
Schrokken tijdens het eten kan meerdere gezondheidsnadelen meebrengen bij honden, denk aan het risico op een maagtorsie en meer kans op overgewicht. Met de Eat Slow Live Longer Feed & Treat zorg je ervoor dat je hond langzamer eet en beter kauwt.
Beter voor het lichaam van je viervoeter
Het betere kauwen heeft een positieve bijdrage op het gebit, je hond kan de brokken niet meer opschrokken en moet met zijn neus de Feed & Treat rollen zodat de brokjes eruit vallen. Daarnaast eet je hond langzamer. Door langzamer te eten zal je hond sneller een vol gevoel krijgen, zal hij minder eten en wordt het maagdarmkanaal minder overbelast. Ook wordt hiermee de kans op een maagtorsie verkleind. Natuurlijk is de voerpuzzel ook gewoon een leuk spel voor je hond waar hij lang mee bezig is. Het zorgt voor zowel een fysieke als mentale uitdaging.
De Feed & Treat is gemaakt van voedselveilig kunststof, er zijn geen BPA, PVC of ftalaten gebruikt.
De Eat Slow voerpuzzels zijn ook geschikt voor katten! Ze zullen weliswaar niet hun tong gebruiken, maar zullen met hun pootjes proberen om het voer uit de puzzel te kunnen krijgen.
De Eat Slow Live Longer Feed & Treat is grijs van kleur en is verkrijgbaar in twee maten:
* S – 16,5 x ø 7 cm
* L – 23 x ø 8 cm
. Alle Eat Slow voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8716759561687

Prijs:  14.95   (klik hier voor meer informatie)