Edgard&Cooper Adult Kip – Kattenvoer – 1.75 kg | 5425039488035

Edgard&Cooper Adult Kip – Kattenvoer – 1.75 kg direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke natuurlijke brokjes
Goed eten is onmisbaar voor een sterk lichaam en een gezonde geest, dit kan je bereiken met een lekkere combinatie van vers vlees, groenten en fruit zoals Succulent Free-Run Chicken van Edgard & Cooper.
Deze voeding is geschikt voor volwassen katten van alle rassen. Dankzij de samenstelling is de brok ook geschikt voor katten met een gevoelige huid of maag of katten die een allergie hebben.
Kenmerken van de voeding
Omdat katten carnivoren zijn, bevatten alle voedingen van Edgard & Cooper minstens 60% eiwitrijk vlees. Dat wordt gecombineerd met een uitgebalanceerde mix van kruiden, bessen en botanicals, zoals in dit geval salie, valeriaan en veenbessen. Glucosamine en chondroïtine zijn toegevoegd voor gezonde en soepele gewrichten en uiteraard zit er ook taurine in voor een scherp zicht en een goed hart. Prebiotica en lijnzaad zorgen ervoor dat de voedingswaarde en spijsvertering een boost krijgen. De brokken zijn hypoallergeen en graanvrij, waardoor ze ook geschikt zijn voor katten die gevoelig reageren op vlees en voor gecastreerde of gesteriliseerde katten. Een erg smakelijke voeding waar je kat zeker van zal genieten.
* Véél vers vlees
* Graanvrij
Goed voor de planeet
Edgard & Cooper vindt niet alleen gezonde huisdieren belangrijk, maar ook een gezonde planeet. De brokken zitten dan ook in een biologisch afbreekbare zak en daarnaast gaat 1% van de omzet naar een goed doel.
Succulent Free-Run Chicken is verkrijgbaar in 300 g en 1,75 kg.
. Alle Edgard&Cooper voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:5425039488035

Prijs:  19.99   (klik hier voor meer informatie)