Edgard&Cooper Bio Organic Turkey Adult Kalkoen&Kip&Wortel – Hondenvoer – 7 kg Biologisch | 5425039485263

Edgard&Cooper Bio Organic Turkey Adult Kalkoen&Kip&Wortel – Hondenvoer – 7 kg Biologisch direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke biologische brokjes
Goed eten is onmisbaar voor een sterk lichaam en een gezonde geest, dit kan je bereiken met een lekkere combinatie van vers vlees, groenten en fruit zoals Luscious Free-Range Turkey & Chicken uit de bio organic-lijn van Edgard & Cooper.
Deze voeding is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. De brokken zijn ook glutenvrij, maar wel vezelrijk voor een goede stoelgang.
Kenmerken van de voeding
Deze heerlijke krokante en glutenvrije brok bevat verse biologische scharrelkalkoen en -kip, zonder gedroogd of gedehydreerd vlees en boordevol kwalitatieve eiwitten. Verder bevat de voeding prebiotica voor een gezonde darmflora, is de brok aangevuld met wortel, peer en chiazaad en zorgen lekkere kruiden en botanicals voor een extra boost. De ingrediëntencombinatie wordt langzaam gebakken.
* Véél vers vlees
* Glutenvrij
* 100% gecertificeerde biologische ingrediënten
Goed voor de planeet
Edgard & Cooper vindt niet alleen gezonde huisdieren belangrijk, maar ook een gezonde planeet. De brokken zitten dan ook in een biologisch afbreekbare zak en daarnaast gaat 1% van de omzet naar een goed doel.
Luscious Free-Range Turkey & Chicken is verkrijgbaar in 700 g, 2,5 kg en 7 kg.
. Alle Edgard&Cooper voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:5425039485263

Prijs:  49.49   (klik hier voor meer informatie)