Edgard&Cooper Duck & Chicken Jerky – Hondensnacks – Eend Kip Pompoen 150 g | 5425039487076

Edgard&Cooper Duck & Chicken Jerky – Hondensnacks – Eend Kip Pompoen 150 g direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke natuurlijke snacks
Goed eten is onmisbaar voor een sterk lichaam en een gezonde geest, dit kan je bereiken met een lekkere combinatie van vers vlees, groenten en fruit, niet alleen in voeding, maar ook in snacks. Zoals de Divine Duck & Chicken Jerky van Edgard & Cooper.
Lekker en gezond
Deze overheerlijke jerky is de ideale beloning voor je viervoeter, met gezonde ingrediënten zoals kip, eend, pompoen en banaan. De snacks worden langzaam gegaard zodat de heerlijke smaak optimaal behouden blijft, daarnaast wordt er koolzaadolie toegevoegd om het vlees lekker sappig te houden. De groente en het fruit zijn toegevoegd om de jerky een natuurlijke boost te geven.

De eiwitrijke, graanvrije jerky is geschikt voor alle soorten en honden en is verpakt in een 100% biologisch afbreekbare zak.
Goed voor de planeet
Edgard & Cooper vindt niet alleen gezonde huisdieren belangrijk, maar ook een gezonde planeet. De snacks zitten dan ook in een afbreekbaar zakje en daarnaast gaat 1% van de omzet naar een goed doel.
Divine Duck & Chicken Jerky bevat 150 g.
. Alle Edgard&Cooper voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:5425039487076

Prijs:  6.99   (klik hier voor meer informatie)