Edgard&Cooper Kitten Kip&Eend&Witvis – Kattenvoer – 1.75 kg | 5425039488011

Edgard&Cooper Kitten Kip&Eend&Witvis – Kattenvoer – 1.75 kg direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke natuurlijke brokjes
Goed eten is onmisbaar voor een sterk lichaam en een gezonde geest, dit kan je bereiken met een lekkere combinatie van vers vlees, groenten en fruit zoals Fabulous Free-Run Chicken van Edgard & Cooper.
Deze voeding is geschikt voor kittens van alle rassen. Dankzij de samenstelling is de brok ook geschikt voor katten met een gevoelige huid of maag of katten die een allergie hebben.
Kenmerken van de voeding
Omdat katten carnivoren zijn, en kittens gezond moeten opgroeien, bevatten alle voedingen voor kittens van Edgard & Cooper minstens 65% eiwitrijk vlees of vis. Het eiwitrijke eenden- en kippenvlees helpt je kitten om sterke spieren en een even sterk immuunsysteem op te bouwen. Dat wordt gecombineerd met een uitgebalanceerde mix van kruiden, bessen en botanicals, zoals in dit geval rozenbottel, rozenblaadjes en bosbessen. Glucosamine en chondroïtine zijn toegevoegd voor gezonde en soepele gewrichten en uiteraard zit er ook taurine in voor een scherp zicht en een goed hart. Prebiotica, zalm en lijnzaad zorgen ervoor dat de voedingswaarde en spijsvertering een boost krijgen. De brokken zijn graanvrij, waardoor ze ook geschikt zijn voor gecastreerde of gesteriliseerde katten. Een erg smakelijke voeding waar je kitten zeker van zal genieten. De brok bevat geen vlees- of vismeel en geen bewerkte of gedroogde ingrediënten.
* Véél vers vlees
* Graanvrij
* MSC-gecertificeerde witvis
Goed voor de planeet
Edgard & Cooper vindt niet alleen gezonde huisdieren belangrijk, maar ook een gezonde planeet. De brokken zitten dan ook in een biologisch afbreekbare zak en daarnaast gaat 1% van de omzet naar een goed doel.
Fabulous Free-Run Chicken is verkrijgbaar in 300 g en 1,75 kg.
. Alle Edgard&Cooper voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:5425039488011

Prijs:  19.99   (klik hier voor meer informatie)