Edgard&Cooper Kuipje Adult Biologisch 85 g – Kattenvoer – Rund&Kalfsvlees | 5425039488165

Edgard&Cooper Kuipje Adult Biologisch 85 g – Kattenvoer – Rund&Kalfsvlees direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke biologische natvoeding
Goed eten is onmisbaar voor een sterk lichaam en een gezonde geest, dit kan je bereiken met een lekkere combinatie van vers vlees, groenten en fruit zoals de Kuipjes Adult uit de bio organic-lijn van Edgard & Cooper, verkrijgbaar in 3 overheerlijke smaken.
Deze voeding is geschikt voor volwassen katten van alle rassen.
Kenmerken van de voeding
De natvoedingen voor volwassen katten van Edgard & Cooper bevatten minstens 60% vlees of vis, daarnaast wordt de voeding aangevuld met bessen, kruiden en botanicals voor een boost aan vitamines en mineralen. Deze kuipjes komen uit de bio organic-lijn en bevatten biologisch vlees en vis. Ook is taurine toegevoegd, wat goed is voor de gezonde ogen en een sterk hart. In het kuipje zit geen vlees- of vismeel of bewerkte of gedroogde ingrediënten en het voer is langzaam gegaard. Een smakelijk natvoeding voor je kat!
* Véél vers vlees
* Graanvrij
* Natuurlijke ingrediënten
Goed voor de planeet
Edgard & Cooper vindt niet alleen gezonde huisdieren belangrijk, maar ook een gezonde planeet. De natvoeding zit dan ook in een recyclebaar kuipje en daarnaast gaat 1% van de omzet naar een goed doel.
Kuipje Adult bevat 85 g en is verkrijgbaar in 5 smaken:
* Splendid Chicken – Kip
* Glorious Fish & Chicken – Kip-Vis
* Appetising Veal & Beef – Rund-Kalfsvlees
. Alle Edgard&Cooper voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:5425039488165

Prijs:  1.19   (klik hier voor meer informatie)