Edgard&Cooper Kuipje Salmon Trout Adult – Hondenvoer – Zalm Forel 150 g Graanvrij | 5425039485423

Edgard&Cooper Kuipje Salmon Trout Adult – Hondenvoer – Zalm Forel 150 g Graanvrij direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke natuurlijke natvoeding
Goed eten is onmisbaar voor een sterk lichaam en een gezonde geest, dit kan je bereiken met een lekkere combinatie van vers vlees, groenten en fruit zoals Yummy Salmon & Trout van Edgard & Cooper.
Deze voeding is geschikt voor volwassen honden van alle rassen.
Kenmerken van de voeding
Dit vleeskuipje zit boordevol onweerstaanbare zalm en forel, fantastische bronnen van hoogwaardige eiwitten, en is op een lage temperatuur gegaard. Vis is een fantastische bron van omega 3 wat zal zorgen voor een zachte en glanzende vacht. De voedingswaarde wordt verder opgekrikt met extra voedzame vleesoverschotten, zoals hart en lever. Verder is het kuipje aangevuld met rode biet en appel en zorgen lekkere kruiden en botanicals voor een extra boost.
* Véél vers vlees
* Graanvrij
* Natuurlijke ingrediënten
Goed voor de planeet
Edgard & Cooper vindt niet alleen gezonde huisdieren belangrijk, maar ook een gezonde planeet. De natvoeding zit dan ook in een recyclebaar kuipje en daarnaast gaat 1% van de omzet naar een goed doel.
Yummy Salmon & Trout bevat 150 g en kan per 11 worden besteld.
. Alle Edgard&Cooper voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:5425039485423

Prijs:  1.59   (klik hier voor meer informatie)