Edgard&Cooper Kuipje Senior – Kattenvoer – Kip Zalm 85 g | 5425039488134

Edgard&Cooper Kuipje Senior – Kattenvoer – Kip Zalm 85 g direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke natuurlijke natvoeding
Goed eten is onmisbaar voor een sterk lichaam en een gezonde geest, dit kan je bereiken met een lekkere combinatie van vers vlees, groenten en fruit zoals Fabulous Chicken & ACS Trout van Edgard & Cooper.
Deze voeding is geschikt voor senior katten van alle rassen.
Kenmerken van de voeding
Omdat katten carnivoren zijn, en katten gezond oud moeten worden, bevatten alle voedingen voor oudere katten van Edgard & Cooper minstens 60% eiwitrijk vlees of vis. Zalm bevat veel omega 3 voor gezonde hersenen en een zachte vacht. De toegevoegde veenbessen dragen bij aan een gezonde blaas- en nierfunctie. Het vlees wordt gecombineerd met een uitgebalanceerde mix van kruiden, bessen en botanicals, zoals in dit geval basilicum, dille en veenbessen. Als laatste zijn lijnzaad en taurine toegevoegd voor een scherp zicht en een goed hart. De voeding is ook geschikt voor gecastreerde of gesteriliseerde katten. Een erg smakelijke voeding waar je kat zeker van zal genieten. Tevens bevat de natvoeding geen vlees- of vismeel en geen bewerkte of gedroogde ingrediënten.

* Véél vers vlees
* Graanvrij
* Natuurlijke ingrediënten
Goed voor de planeet
Edgard & Cooper vindt niet alleen gezonde huisdieren belangrijk, maar ook een gezonde planeet. De natvoeding zit dan ook in een recyclebaar blik en daarnaast gaat 1% van de omzet naar een goed doel.
Magnificent Salmon & Chicken bevat 85 g en is per 19 te bestellen.
. Alle Edgard&Cooper voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:5425039488134

Prijs:  0.99   (klik hier voor meer informatie)