Edgard&Cooper Yummy Norwegian Salmon Adult Zalm&Rode Biet&Appel – Hondenvoer – 12 kg | 5425039485072

Edgard&Cooper Yummy Norwegian Salmon Adult Zalm&Rode Biet&Appel – Hondenvoer – 12 kg direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke natuurlijke brokjes
Goed eten is onmisbaar voor een sterk lichaam en een gezonde geest, dit kan je bereiken met een lekkere combinatie van vers vlees, groenten en fruit zoals Yummy Norwegian Salmon van Edgard & Cooper.
Deze voeding is geschikt voor volwassen honden van alle rassen. Dankzij de samenstelling is de brok ook geschikt voor honden met een gevoelige huid of maag of honden die een allergie hebben. Let op: de 12 kg zak bevat extra grote brokken voor grote honden! Koop deze dus NIET als je een kleine of middelgrote hond hebt.
Kenmerken van de voeding
Deze heerlijke krokante brok bevat enkel natuurlijke ingrediënten en is op een lage temperatuur gegaard. In de graanvrije brok vind je verse Noorse zalm die rijk is aan hoogwaardige eiwitten en omega 3. Deze omega 3 zal zorgen voor een zachte en glanzende vacht. De voeding bevat géén gedroogd of gedehydreerd vlees, waardoor het ideaal is voor honden met gevoelige magen. Wel bevat de voeding prebiotica voor een gezonde darmflora. Verder is de brok aangevuld met rode biet, appel, mango en zwarte bes en zorgen lekkere kruiden en botanicals voor een extra boost.
* Véél vers vlees
* Graanvrij
* Hypoallergeen
* Vermindert huidirritaties
Goed voor de planeet
Edgard & Cooper vindt niet alleen gezonde huisdieren belangrijk, maar ook een gezonde planeet. De brokken zitten dan ook in een biologisch afbreekbare zak en daarnaast gaat 1% van de omzet naar een goed doel.
Yummy Norwegian Salmon is verkrijgbaar in een normale brok voor kleine en middelgrote honden (700 g, 2,5 kg en 7 kg) en in een grote brok voor grote honden (12 kg).
. Alle Edgard&Cooper voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:5425039485072

Prijs:  75.95   (klik hier voor meer informatie)