Eukanuba Developing Junior Large Breed Kip – Hondenvoer – 12 kg | 8710255146034

Eukanuba Developing Junior Large Breed Kip – Hondenvoer – 12 kg direct bestellen in onze webshop! Een uitgebalanceerde voeding met kip
Een 100% gebalanceerd recept voor jouw grote junior hond, dat is Eukanuba Developing Junior Large Breed. Deze brok is geschikt voor junior honden van grote rassen (25 tot 40 kg lichaamsgewicht wanneer volwassen) van 12 maanden tot 18 maanden oud óf voor junior honden van zeer grote rassen (40+ kg lichaamsgewicht wanneer volwassen) van 14 maanden tot 2 jaar oud.
Kenmerken van Developing Junior Large Breed
Deze krokante brokvoeding is rijk aan verse kip en bevat geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Het recept is speciaal ontwikkeld om een optimale lichaamsconditie en een gezonde groei en ontwikkeling te ondersteunen. Bovendien zorgt de unieke zeshoekige brok ervoor dat de tanden worden schoongehouden.
De belangrijkste voordelen van Developing Junior Large Breed op een rijtje:
* DHA voor een verbeterd leervermogen en om puppy’s beter trainbaar te maken
* Omega 3 en 6 voor een gezonde huid en vacht
* Calcium ter ondersteuning van de botontwikkeling
* Prebiotische FOS en bietenpulp voor een gezonde spijsvertering
* Vitamine C en E als antioxidanten om het immuunsysteem te ondersteunen
* Speciale brokvorm en unieke DentaDefense om tanden schoon en gezond te helpen houden
Wanneer je hond qua leeftijd van junior over gaat naar volwassen, kan je Eukanuba Active Adult gaan voeren.
Over Eukanuba
Eukanuba is al meer dan 50 jaar een begrip in de wereld van honden- en kattenvoeding. Sinds 1969 produceert het merk smakelijke recepten voor honden en katten, waarbij rekening wordt gehouden met de verschillende behoeftes afhankelijk van leeftijd, formaat en gezondheid van je dier. Bij de voedingen staat het gebruik van hoogwaardige, dierlijke eiwitten centraal. Met meer dan 120 kwaliteitscontroles weet je zeker dat je altijd een lekkere én gezonde maaltijd op tafel zet.
. Alle Eukanuba voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8710255146034

Prijs:  49.99   (klik hier voor meer informatie)