Farm Food Schaap Lam – Hondenvoer – 15 kg | 8714857101545

Farm Food Schaap Lam – Hondenvoer – 15 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige geperste hondenvoeding
Een voeding die geschikt is voor elke hond, ongeacht leeftijd, prestaties of ras. Dat is Farm Food HE Schaap, een geperste hondenbrok zonder toegevoegde geur-, kleur- of smaakstoffen, chemische antioxidanten of conserveringsmiddelen. HE staat hierbij voor ‘High Energy’. Ongeveer 75% van de totale eiwitten is afkomstig uit dierlijke bronnen.
Voor de hele kleine hondjes is er ook Farm Food HE Schaap Mini, dezelfde voedingsstoffen in een kleinere brok.
Ontlast het lichaam van je hond
Farm Food HE Schaap is samengesteld op basis van vleesmeel (schaap) en hemoglobinepoeder, aangevuld met mineralen, vitamines, sporenelementen. >. In tegenstelling tot de Classic variant is het vleesmeel van de rund vervangen door vleesmeel afkomstig van schapen. Het gebruik van schaap heeft een positief effect op de gezondheid van de huid en vacht. Voordat de brokken worden geperst, zijn de granen ontsloten (voor-verteerd). Daardoor zijn ze zeer goed verteerbaar (97% of hoger) en leveren ze belangrijke voedingsstoffen en energie in de vorm van koolhydraten.
De lage productietemperatuur tijdens het persen zorgt ervoor dat de stofwisseling van de hond zo min mogelijk belast wordt. Dit zal zorgen voor een goede gezondheid wat merkbaar is aan de kwaliteit van de huid, vacht en ontlasting. Alle dierlijke ingrediënten zijn afkomstig van dieren uit Europa die zijn goedgekeurd voor humane consumptie.
All Life Stages
De voedingen van Farm Food zijn gemaakt met het ‘All Life Stages’-concept. Elke hond kan dus deze brokken eten, hoe oud of jong, druk of rustig ze ook zijn. Dit principe is gebaseerd op het gegeven dat de spijsvertering van de hond nog steeds lijkt op die van de wolf. En of een wolf nou jong of oud is, ze eten dezelfde prooidieren.

Farm Food is dus ook geschikt voor puppy’s zodat je pup zonder groeipijnen kan opgroeien. En ook senior honden hebben baat bij Farm Food en zullen levenslustiger worden ondanks hun leeftijd.
Farm Food HE Schaap is verkrijgbaar in 2 kg, 4 kg, 12 kg en 15 kg.
. Alle Farm Food voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8714857101545

Prijs:  65.80   (klik hier voor meer informatie)