Farm Food Trainers Runderhart Rund – Hondensnacks – 333 g | 8714857153209

Farm Food Trainers Runderhart Rund – Hondensnacks – 333 g direct bestellen in onze webshop! Een natuurlijke beloning voor je viervoeter
Door je hond te belonen, zorg je er voor dat hij met plezier en met meer aandacht zijn werk zal doen. Zoals bij het opvoeden en trainen van een pup, bij sporten zoals agility of tijdens het werken zoals bij speurwerk. Farm Food Trainers zijn een onweerstaanbare natuurlijke beloning voor je viervoeter. De Trainers zijn kleine, harde smaakvolle stukjes gedroogd runderhart. De snacks worden in de lucht gedroogd waardoor de natuurlijke geur en smaak van het vlees optimaal bewaard blijven.
De snacks zijn gemaakt van 100% puur vlees en zijn daarom ook zeer geschikt voor onder andere katten, ratten en fretten.
Deze snacks zijn vrij van gluten en geur-, kleur- of smaakstoffen. Ook bevatten ze geen chemische antioxidanten of conserveringsmiddelen. De Trainers kruimelen ze niet en zijn ze niet plakkerig. Je kan dus gemakkelijk een aantal trainers meenemen in je jas- of broekzak zonder dat deze vies worden. Uiteraard ruiken ze heerlijk en zijn de Trainers een ware traktatie voor je hond!
Farm Food Trainers zijn verkrijgbaar in 90 g en 333 g.
. Alle Farm Food voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8714857153209

Prijs:  18.90   (klik hier voor meer informatie)