Ferplast Dierenluik Swing Microchip – Kattenluik – 22.5×16.2×25.2 cm Wit | 8010690111575

Ferplast Dierenluik Swing Microchip – Kattenluik – 22.5×16.2×25.2 cm Wit direct bestellen in onze webshop! Geef je kat de vrijheid met een kattenluik
Een kattenluik is een heel handig middel waarmee jouw katten naar binnen en buiten kan wanneer hij dat wil. Een universeel en stevig kattenluik voor elk materiaal is de Swing Microchip van Ferplast. Dit kattenluikje gaat alleen open als hij de microchip van je kat registreert. Zo voorkom je ongewenste gasten.
Kenmerken van het Dierenluik Swing Microchip
Het Kattenluik Swing Microchip heeft een speciale antenne die de microchip van je kat detecteert en leest, zodat het luikje kan worden geopend wanneer je huisdier dichterbij komt. Dankzij de geavanceerde technologie van het apparaat wordt de toegang van onbekende katten voorkomen. De Swing Microchip kan maximaal 32 standaard microchips ISO 11784 opnemen in het systeem en is speciaal gemaakt en getest voor gebruik over de hele wereld. Het vastleggen van de microchipcode is zo gepiept: benader je kat en druk op de geschikte geheugentoets om de code op te slaan.
Dit nieuwe model deelt met Swing-huisdierflappen de speciale 4-standenvergrendeling, je huisdier kan dan óf alleen naar binnen, óf alleen naar buiten, óf het luik staat geheel open zodat de kat naar buiten en naar binnen kan óf het luik zit helemaal dicht. Bovendien, als je wilt dat de flap op de traditionele manier werkt, hoef je alleen maar het openingssysteem voor microchips uit te schakelen. De Swing Microchip is ook voorzien van een richtingwijzer in/out. Nadat de deur is dichtgegaan blijft het ‘vlaggetje’ op de onderkant van de deur in de richting staan die je huisdier heeft genomen.
Informatie over de installatie
De Swing Microchip kan op houten, glazen deuren of wanden worden geïnstalleerd. Let op: om het luik op een glazen deur te installeren, moet je een glashandelaar raadplegen. Het is onmogelijk om gaten te boren in gehard veiligheidsglas of dubbele beglazing, tenzij deze al zijn geboord toen de ruiten werden vervaardigd.
Let op: het elektronische systeem werkt ook niet in de buurt van metalen voorwerpen. Als je de flap op een metalen deur wilt installeren, moet je deze isoleren met een niet-metalen materiaal, zoals bijvoorbeeld hout, dat een minimale dikte van 50 mm moet hebben rond de hele omtrek.
De Swing Microchip werkt op batterijen en heeft een lage laadindicator. Wanneer de batterij leeg is, worden de opgenomen microchips gewoon bewaard, de registratie hoeft niet herhaald te worden. Als je kat geen microchip heeft, kan je de bijgevoegde halsband met microchip gebruiken. Wat het onderhoud betreft, is het voldoende om de Swing Microchip-flap en de infrarooddetectors binnen de tunnel, aan de linker- en rechterzijde, te reinigen met een zachte en droge doek.
Voor dikke deuren of muren (dieper dan 55 mm) is er een los tunneldeel verkrijgbaar die de deur of muur netjes afwerkt.
Het Dierenluik Swing Microchip is wit van kleur en heeft een afmeting van 22,5 x 16,2 x 25,2 cm. Het luikje zelf heeft een formaat van 13,5 x 13,7 cm.
. Alle Ferplast voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8010690111575

Prijs:  89.00   (klik hier voor meer informatie)