Ferplast Kattentoilet Cosmic – Kattenbak – 73.5×43.5×41 cm Assorti | 8010690156804

Ferplast Kattentoilet Cosmic – Kattenbak – 73.5×43.5×41 cm Assorti direct bestellen in onze webshop! Een handige kattenbak voor buiten en tegen korrelverspreiding
Een onmisbaar voorwerp voor iedere katteneigenaar, is de kattenbak. Hier kan je kat in alle rust zijn behoefte doen, waarna hij gauw weer doorgaat met de orde van de dag. Het Kattentoilet Cosmic van Ferplast is een kattenbak met unieke opening.
Kenmerken van het Kattentoilet Cosmic
De Cosmic onderscheidt zich door zijn onmiskenbare en originele ontwerp. De opening van deze kattenbak is een soort tunnel, waar je kat zonder flap of luik in kan klimmen. Dit is prettig voor onder andere oudere katten die niet meer goed een luikje open krijgen, maar het werkt ook ideaal tegen honden die weleens proberen te snoepen uit de kattenbak. Ook maakt dit de kattenbak geschikt voor buiten, er kan geen regen in de bak waaien waardoor het kattengrit droog blijft.
Het kattentoilet is ontworpen met hoge zijkanten, zodat het kattengrit in de bak blijft en zo de omgeving goed schoon blijft. De Cosmic is makkelijk schoon te maken door de bovenste deksel los te koppelen. Door het sluitsysteem kan je kat niet zelf per ongeluk de deksel losmaken. Dankzij de handvaten is het toilet ook nog eens makkelijk te verplaatsen.
Het Kattentoilet Cosmic heeft een afmeting van 73,5 x 43,5 x 41 cm en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Bij het bestellen wordt een willekeurige variant toegestuurd.
. Alle Ferplast voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8010690156804

Prijs:  36.45   (klik hier voor meer informatie)