Ferplast Nageltang Kat – Kattennagelschaar – 5.5×8.5×0.5 cm Lime | 8010690111902

Ferplast Nageltang Kat – Kattennagelschaar – 5.5×8.5×0.5 cm Lime direct bestellen in onze webshop! Een praktische nagelschaar
Veel katten slijten hun nagels zelf aan bijvoorbeeld een krabpaal, maar bij oude of zieke dieren of dieren die het gewoon niet helemaal zorgvuldig doen, kunnen de nagels nog weleens te lang worden. Dit kan vervelend zijn voor de kat omdat het dan op zijn nagels gaat lopen en in extreme gevallen kunnen de nagels doorgroeien in de voetkussentjes. Nagelverzorging is dan ook heel belangrijk. De nagels kort knippen doe je eenvoudig zelf met de Nageltang Kat van Ferplast.
Hoe knip je de nagels?
De nagelschaar kan worden gebruikt voor onder andere katten en honden. Let bij het knippen goed op dat je niet in het ‘leven’ knipt. Bij doorzichtige nagels zie je dit zitten als roze vlekje in de nagel. Bij donkere nagels is dit moeilijk te zien. Knip dan ook nooit te ver, vaak is het al voldoende om enkel het scherpe puntje af te knippen. Mocht je toch in het leven knippen, dan kan dit flink gaan bloeden, gelukkig is dit relatief ongevaarlijk en stopt het bloeden meestal vanzelf.
Tip: veel dierenartsen willen je wel helpen met het knippen van nagels. Laat het de dierenarts of -assistente het een keer voordoen zodat je zeker weet dat je niet te ver knipt, of vraag het aan een van onze medewerkers in de winkel.
De Nageltang Kat heeft een afmeting van 5,5 x 8,5 x 0,5 cm en is limegroen van kleur.
. Alle Ferplast voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8010690111902

Prijs:  4.69   (klik hier voor meer informatie)