Ferplast Tags Swings Microchip – Kattenluik – Zwart 2 stuks | 8010690119052

Ferplast Tags Swings Microchip – Kattenluik – Zwart 2 stuks direct bestellen in onze webshop! Handige toegangstags voor de Swing Microchip
Een kattenluik is een heel handig middel waarmee jouw kat naar binnen en buiten kan wanneer hij dat wil. Een universeel en stevig kattenluik voor elk materiaal is de Swing Microchip van Ferplast. Dit kattenluikje gaat alleen open als hij de microchip van je kat registreert. Zo voorkom je ongewenste gasten. Is je kat (nog) niet gechipt? Gebruik dan deze Tags Swing Microchip van Ferplast.
Kenmerken van de Tags Swing Microchip
De microchiptags zijn een paar tags met microchips die aan halsbanden moeten worden bevestigd. Onmisbaar om toegang te verlenen tot kattenflappen met een microchipidentificatiesysteem, zoals de Swing Microchip.

Bevestig een van de tags aan de halsband van de kat en bewaar de andere als reserve als je kat de andere verliest, of voor een ander huisdier, om toegang te verlenen via het Swing-luik. Houd er rekening mee dat het label alleen bedoeld is voor gebruik door katten die niet zijn gechipt. Bovendien kan het microchipidentificatiesysteem van de Swing Microchip indien nodig worden uitgeschakeld, het luikje werkt dan als een traditionele draaideur.
De Tags Swing Microchip zijn zwart van kleur en worden per twee verpakt.
. Alle Ferplast voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8010690119052

Prijs:  12.85   (klik hier voor meer informatie)