Ferplast Trainingsmolen Met Standaard – Speelgoed – Ø14.5×20 cm Assorti Medium | 8010690049434

Ferplast Trainingsmolen Met Standaard – Speelgoed – Ø14.5×20 cm Assorti Medium direct bestellen in onze webshop! Zet je hamster in beweging met een looprad
Voor hamsters is het belangrijk dat ze genoeg beweging krijgen. Hamsters leggen in de natuur lange afstanden af, met een loopwiel voorzie je in de loopbehoefte van je hamster. Zoals met de Trainingsmolen Met Standaard van Ferplast.

Let op: dit loopwiel is geschikt voor dwerghamsters, niet voor de Syrische hamster of goudhamster.
Extra uitdaging voor je knaagdier
De Ferplast trainingsmolen is een uitstekend fitnesstoestel voor kleine knaagdieren. Deze kleine knaagdieren kunnen vele (kilo)meters lopen. Door het plaatsen van dit loopwiel hebben zij elk moment de kans om deze meters te maken. Let op dat grotere knaagdieren ook een groter loopwiel nodig hebben i.v.m. belasting van de rug. Indien het loopwiel te klein is, kunnen er problemen ontstaan. De trainingsmolen bevat een standaard en is daardoor gemakkelijk te plaatsen. Ook kan je het wiel makkelijk schoonmaken.
De Trainingsmolen Met Standaard heeft een afmeting van 14,5 x 20 cm. Het wiel komt voor in verschillende kleuren, bij het bestellen wordt een willekeurige variant toegestuurd.
. Alle Ferplast voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!
EAN:8010690049434

Prijs:  10.49   (klik hier voor meer informatie)