Ferplast Vervoersbox Atlas 5 28×41.5×24.5 cm – Kattenvervoersbox – Grijs | 8010690165189

Ferplast Vervoersbox Atlas 5 28×41.5×24.5 cm – Kattenvervoersbox – Grijs direct bestellen in onze webshop! Een simpele maar functionele vervoersbox
Een vervoersbox is een noodzakelijk accessoire bij het houden van kleine huisdieren. Waar je een hond mee kunt nemen met een halsband of tuig, is het bij andere dieren verstandig om ze met een reismandje te vervoeren. De Atlas 20 EL is de meest basic vervoersbox van de Ferplast Atlas reeks. Deze box is zeer geschikt voor het vervoeren van kleine honden, katten, konijnen en de grotere knaagdieren zoals fretten, ratten, chinchilla’s en cavia’s.
De voordelen van de Atlas 5
De vervoersbox is makkelijk mee te nemen dankzij de vaste handgreep. Met de Atlas 5 kan je je viervoeters makkelijk en veilig meenemen voor korte ritjes. Denk aan bezoekje met de auto of trein naar de dierenarts.
De Atlas 5 bevat een stevig deurtje gemaakt van geplastificeerd staal. Tevens is de box ook zeer stevig dankzij het bevestigingssysteem met zijdelingse veerklemmen. Door de ventilatieroosters heeft de box voldoende ventilatie en kan je huisdier een beetje om zich heen kijken.
Eigenschappen van de vervoersbox
De onderbak van de Atlas 5 is grijs, met een lichtgrijze bovenkant. Het deurtje is wit van kleur. De vervoersbox heeft een afmeting van 58 x 37 x 32 cm en een maximum capaciteit van 3 kg (!). Dit betekent dat het wel mogelijk is om bijvoorbeeld twee fretten mee te nemen, maar gebruik de box niet om meerdere honden of katten te vervoeren.
De Atlas 5 is met leuke accessoires uit te breiden, zoals een kussentje en een plastic voerbakje om erin te hangen. Deze zijn apart te verkrijgen in de drie verschillende maten van de Atlas vervoersboxenreeks.
. Alle Ferplast voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8010690165189

Prijs:  10.99   (klik hier voor meer informatie)